Găsește răspunsurile la toate întrebările tale despre acoperirea în caz de accident pe care o ai în timpul utilizării Glovo

Back
Sunt acoperite pagubele cauzate propriilor mele bunuri?

Acoperirea actuală asigurată de Glovo nu acoperă daunele aduse bunurilor proprii ale dvs., cum ar fi bicicleta, telefonul, motocicleta sau mașina. Cu toate acestea, dacă livrați cu un autovehicul și aveți un incident cu un alt autovehicul care este vinovat, daunele aduse bunurilor dvs. sunt adesea acoperite de asigurarea obligatorie de răspundere civilă a celuilalt autovehicul. În calitate de curier pe bicicletă, puteți lua în considerare asigurarea suplimentară pentru a acoperi daunele aduse bunurilor dvs. Pentru aceasta, vă rugăm să contactați direct compania dvs. de asigurări.

Ce informații furnizez în cererea mea?

Vă rugăm să aveți la dispoziție cel puțin informațiile de mai jos: Detaliile contractului dvs. (prenume, nume, e-mail ...)Tipul de vehicul pe care îl utilizați Data și ora accidentului Locația accidentului Descrierea a ceea ce s-a întâmplat Descrierea leziunilor (dacă există) În funcție de tipul cererii, vi se va solicita, de asemenea, să încărcați dovezi (listă neexhaustivă): - Certificat medical - Documente medicale care confirmă investigațiile medicale efectuate (radiografii, ecografii ...) - Raportul poliției, raportul accidentului ...- Chitanțe cheltuieli - Certificat de deces - Orice alt document care permite determinarea cauzei și consecințele evenimentului - Orice fotografii relevante (de exemplu, fotografii care prezintă daunele)

Cum obțin banii dacă cererea mea este acceptată?

Managerul de daune va colecta toate informațiile și documentele necesare pentru a vă gestiona cererea.Veți primi despăgubirea cât mai curând posibil după ce cererea a fost acceptată. Beneficiul va fi plătit în contul dvs. bancar.Pentru efectuarea plății, managerul de daune vă va solicita, de asemenea, numărul de cont bancar în format IBAN.

Ce fel de documente trebuie să prezint?

Ori de câte ori apare o vătămare corporală, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să consultați un medic sau să mergeți la spital. Cererile pentru accidente personale sunt întotdeauna plătite pe baza dovezilor și veți primi - și ar trebui să solicitați - documentația necesară de la medic sau de la spital.În funcție de cerere, vi se va solicita să încărcați diferite dovezi.Cu cât puteți oferi mai multe dovezi la depunerea cererii dvs., cu atât cererea dvs. va fi gestionată mai rapid.

Trebuie să activez cumva această asigurare?

Nu, sunteți acoperit în mod automat și nu trebuie să faceți nimic.

La ce se referă asigurarea partenerului de curierat Glovo?

Aceasta este o acoperire de asigurare care este complet gratuită pentru dvs. ca partener de curierat Glovo. Glovo este asiguratul, iar dvs. sunteți beneficiarul.

Cum fac o cerere?

Pur și simplu completați formularul de pe https://glovo.qover.com/

Ce ar trebui să fac în caz de accident?

Fiți prudent! Primul lucru de făcut în cazul unui accident este să verificați dacă toate părțile sunt în regulă. Dacă cineva este rănit sau în pericol, sunați la numărul de urgență și asigurați-vă că sunteți pe cale de a primi ajutor.Apoi, faceți schimb de informații detaliate de contact (numele complet ca în cartea de identitate, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa) cu alte părți și cu posibilii martori implicați. Faceți fotografii cu eventuale daune cauzate vehiculelor sau bunurilor. Mai târziu și, sperăm, de îndată ce veți putea, ar trebui să depuneți o cerere pentru a primi acoperirea de asigurare.

Contactați-ne

Multumim! Informațiile trimise de dvs. au fost primite!
Ups! A apărut o eroare la trimiterea formularului.
Despre Qover

Suntem întotdeauna aici pentru dvs. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări!

Prin poștă
Qover - Serviciu clienți
Rue du Commerce, 31
1000 Brussels - Belgium